Opskrift til 2 personer
45 min.
INGREDIENSER
3 dl quinoa
1 liter grønsagsbouillon
40 g seranoskinke
2 rødbeder
5-6 østershatte
1 bolsjebede
5 kviste frisk timian
1 løg
2 fed hvidløg
Salt og peber
Olivenolie
OPSKRIFTEN
1) Tænd
ovnen på 175 grader varmluft.
2) Læg skinken på et stykke bagepapir og
bag det i 10-15 min til det er sprødt.
3) Skræl rødbederne og riv dem på et
rivejern.
4) Skyld østershatte og steg dem i lidt
olie på en middelvarm pande. Tag dem af panden og gem dem til senere.
5) Skær løgene og timian i små stykker, og
sauter begge dele på en middelvarm pande i lidt olie til de er gyldne.
6) Herefter tilsættes quinoa og revet rødbede.
Rør det godt rundt og start med en tilsætte bouillonen, ca. 1 dl af gangen.
Forsæt indtil alt bouillonen er tilsat. Smag til med salt og peber, og vend
østershattene i.
7) Anret
quinottoen i små skåle og bræk den sprøde skinke over, og pynt med frisk timian
og skiver af bolsjebeder.
Opskriften er udviklet til Meny i Rønde.
0 kommentarer