Opskrift til 2 personer
60 min.
INGREDIENSER
2 stk. hele kyllingelår
1 rødbede
2 gulerødder
1 selleri
5 kviste friske timian
50 g feta
2-3 løg
Salt og paprika
Olie
OPSKRIFTEN
Tænd
ovnen på 175 grader varmluft.
Skræl rodfrugterne og skær den i mindre
stykker og skær løgene i både.
Smør et ildfast fad og smør det med lidt
olie.
Fyld rodfrugterne i det ildfaste fad og
krydder dem med lidt olie, salt og hakket frisk timian.
Bag rodfrugterne i ca. 60 min. Krydder kyllingelårern
med salt og paprika, og læg dem ind ovenpå rodfrugterne 25 min. Kyllingerne er
færdige efter ca. 35 min.
Smuldre fetaen i de bagte rodfrugter og server dem med kyllingen.
Opskriften er udviklet til Meny Rønde
Opskriften er udviklet til Meny Rønde
0 kommentarer