KYLLING M. BAGTE RODFRUGTER

oktober 14, 2017 Print Friendly and PDF



Opskrift til 2 personer 
60 min.

INGREDIENSER
2 stk. hele kyllingelår
1 rødbede
2 gulerødder
1 selleri
5 kviste friske timian
50 g feta
2-3 løg
Salt og paprika
Olie


OPSKRIFTEN

Tænd ovnen på 175 grader varmluft. 

Skræl rodfrugterne og skær den i mindre stykker og skær løgene i både.

Smør et ildfast fad og smør det med lidt olie.

Fyld rodfrugterne i det ildfaste fad og krydder dem med lidt olie, salt og hakket frisk timian. 

Bag rodfrugterne i ca. 60 min. Krydder kyllingelårern med salt og paprika, og læg dem ind ovenpå rodfrugterne 25 min. Kyllingerne er færdige efter ca. 35 min.

Smuldre fetaen i de bagte rodfrugter og server dem med kyllingen.  



Opskriften er udviklet til Meny Rønde 

You Might Also Like

0 kommentarer