Opskrift til 2 personer
INGREDIENSER
250 g kylling
½ hokkaido
2,5 dl perlespelt (skyllet i koldt vand)
100 g feta
3 håndfulde spinat
10 stilke frisk timian
2 løg
Salt og peber
Olivenolie
OPSKRIFTEN
1. Tænd
ovnen på 200 grader varmluft
2. Skær hokkaidoen i små firkanter og
løgene i både. Halvdelen af timianstilkene skæres i mindre stykker.
3. Kom hokkaidotern og løgbåde på en
bageplade beklædt med bagepapir og vend det med olie, salt og de skårne
timianstilke. Bages i ovnen i ca. 35 min.
4. I mellemtiden koges perlespelten i
rigelig letsaltet vand i ca. 15 min.
5. Skyld spinatbladene og de sidste
timianstilke.
6. Skær kyllingen i mindre stykker, krydder
med salt og peber og steg den på en middelvarm pande, til den er gennemstegt.
7. Til slut blandes den de bagte grøntsager
med den kogte perlespelt og spinatblade i en skål. Smuldre fetaen heri.
8. Anret
i dybe tallerkner og pynt med timianstilke og hæld lidt olivenolie over.
0 kommentarer