Opskrift
til 2 pers.
INGREDIENSER
2 dl perlespelt
250 g hakket oksekød
½ knoldselleri
5 kviste timian
1 citron
3 spsk. fromage frais
½ spsk. sennep
1 løg
1 fed hvidløg
Olie
Salt og peber
OPSKRIFTEN
1. Hak løg og hvidløg fint og brun det
i lidt olie i en gryde. Tilsæt perlespelten og en ½ liter vand og lad det simre
i 30 min.
2. Imens skrælles knoldsellerien og skæres i mindre stykker. Hak timianen, riv
skallen af citronen. Steg dem på en varm pande i lidt olie, indtil
knoldsellerien er mør, det tager ca. 20-25 min.
3. Tag ca. 1 dl af den kogte perlespelt, og lad det køle af på en tallerken,
efter et par minutter blandes den sammen med oksekødet og krydres med salt og
peber. Form 2 bøffer og steg dem på en varm pande i lidt olie.
4. Pres citronen, og bland det med sennep og fromage frais.
5. Vend knoldsellerien med den lune perlespelt og server med
hakkebøf og dressing.
Opskriften er udviklet til Meny Rønde
0 kommentarer