Opskrift til 2 voksne
INGREDIENSER
1 pk færdig tærtedej
(fuldkorn)
150 g chorizo
½ hokkaido
100 g feta
5 håndfulde spinat
4 æg
5 friske timiankviste
2 løg
Salt og peber
OPSKRIFTEN
1. Tænd
ovnen på 180 grader
2. Skær hokkaidoen i små tern, og fordel
dem på en bageplade og vend dem med lidt olie, salt og halvdelen af den friske
timian.
3. Bag hokkaidoen i 20 min.
4. Skær chorizoen i skiver og lad den
ligge.
5. I mens skylles spinat og løgene skæres i
både.
6. Varm en pande med lidt olie op til
middelvarme, steg løgene blanke herpå, og tilsæt dernæst spinaten, steges
indtil spinaten falder sammen.
7. Pisk æggene sammen i en skål og krydder
med salt og peber.
8. Put den færdige tærtedej i en tærteform
(diameter 27 cm), og lad dejen falde ud over kanten.
9. Prik huller i tærtebunden med en gaffel
og spred løg, spinat, den bagte hokkaido og chorizoen på bunden, hæld
æggemassen over, og top med smuldret feta og lidt timian.
10. Bag
tærten i ca. 20-25 min.
Opskriften er udviklet til Meny i Rønde.
0 kommentarer