Opskrift til 2 voksne
INGREDIENSER
½ pk rød bønnepasta
350 g kylling
½ pk bønnespirer
½ bk. champignon
4 håndfulde spinat
4 forårsløg
2 bouillon terninger
(høns)
2 spsk østerssovs
2 tsk fintrevet ingefær
4 spsk soja
OPSKRIFTEN
1) Kog
pastaen efter anvisningen på pakken
2) Varm en pande med lidt olie op til
middelvarme
3) Skyld spinaten og steg den kort på
panden. Bare lige til den falder sammen. Tag spinaten af panden
4) Steg kyllingerne på panden til de er gennemstegte
5) I mens varmes 1 liter vand tilsat 2
bouillonterninger op
6) Skræl ingefær og riv den fint
7) Tilsæt revet ingefær, østersovs og soja
til bouillionen
8) Rengør champignon og tilsæt de hele
champignon til boullionen
9) Skyld forårsløg og bønnespirer. Skær
forårsløgene i små stykker
10) Skær de gennemstegte kyllingefilletter i
skiver
11) Anret
nu nudler, spinat i dybe skåle og hæld boullionen over og top med spirer,
forårsløg og kylling
Opskriften er udviklet til Meny i Rønde.
0 kommentarer