SPIDSKÅLSWRAPS MED FALAFLER OG AVOKADOCREME

maj 04, 2017 Print Friendly and PDF


Opskrift til 2 personer
30 min.

INGREDIENSER
1 spidskål
1 ds kikærter
½ potte persille
1 håndfuld cherrytomater  
½ agurk
1 avokado
1 stor ds majs  
3 spsk. fromage frais
1 lille løg
1 fed hvidløg
3 spsk. mel (brugte havremel men alle typer kan bruges)
1 tsk. stødt koriander
salt og peber
½ tsk. bagepulver
olie 

OPSKRIFTEN

1) Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2) Hak løg og hvidløg og blend det sammen med kikærter, persille, salt, koriander og bagepulver.

3) Form falaflerne til små kugler (ca. 16 stk.), penslen dem med olie og bag dem i omkring 15 min. til de er sprøde udenpå.

4) Imens klargøres fyldet start med at frigøre spidskålsbladene, herefter halveres cherrytomaterne og agurkens skæres i skiver.

5) Blend/stavblend avokadoen med fromage frais og smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.

6) Varm en pande op til høj varme og rist majsene herpå. Vend i dem ofte og tilføj godt med salt undervejs. Rist dem i 5 min.

7) Anret til sidst fyldet i spidskålsbladene og top med avokadocremen.


Opskriften er udviklet til Meny i Rønde 

  


You Might Also Like

0 kommentarer