Opskrift til 2 personer
30 min.
INGREDIENSER
1 spidskål
1 ds kikærter
½ potte persille
1 håndfuld cherrytomater
½ agurk
1 avokado
1 stor ds majs
3 spsk. fromage frais
1 lille løg
1 lille løg
1 fed hvidløg
3 spsk. mel (brugte havremel men alle
typer kan bruges)
1 tsk. stødt koriander
salt og peber
½ tsk. bagepulver
olie
OPSKRIFTEN
1) Tænd
ovnen på 180 grader varmluft.
2) Hak
løg og hvidløg og blend det sammen med kikærter, persille, salt, koriander og
bagepulver.
3) Form
falaflerne til små kugler (ca. 16 stk.), penslen dem med olie og bag dem i
omkring 15 min. til de er sprøde udenpå.
4) Imens
klargøres fyldet start med at frigøre spidskålsbladene, herefter halveres
cherrytomaterne og agurkens skæres i skiver.
5) Blend/stavblend
avokadoen med fromage frais og smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.
6) Varm en pande op til høj varme og rist majsene
herpå. Vend i dem ofte og tilføj godt med salt undervejs. Rist dem i 5 min.
7) Anret
til sidst fyldet i spidskålsbladene og top med avokadocremen.
Opskriften er udviklet til Meny i Rønde
0 kommentarer