Opskrift til 2 personer
INGREDIENSER
1 dl quinoa (ukogt)
1 æg
1 løg
1 spsk. garam masala (alternativt
spidskommen)
1 spsk. soya
4 håndfulde spinat
1 bk. jordbær
75 g feta
1 håndfuld græskarkerner
2 spsk. olie
2 spsk. balsamico
OPSKRIFTEN
1) Kog
quinoaen efter anvisningen på pakken, og afkøl den.
2) Rist græskarkernerne på en tør pande ved
middelhøj varme indtil de er gyldne.
3) Skær jordbær i tern og skyld spinaten.
4) Bland den kogte quinoa med finthakket
løg, garam masala.
5) Steg frikadellerne i olie på en pande ved
middel varme, vend dem efter et par minutter og steg den yderligere et par
minutter.
6) I
mens blandes quinoa med spinat, jordbær, græskarkerner og smuldre fetaen heri.
Top med olie, balsamico, salt og peber.
Opskriften er udviklet til Meny i Rønde
0 kommentarer