Jeg har efterhånden spist en del æggewraps nede hos Ren og Stærk, og de smager bare så godt at jeg simpelthen var nødt til at prøve at genskabe den derhjemme. Og det lykkedes rigtig godt hvis jeg selv skal sige det. Det er en virkelig sund, nem og mættende aftensmad. Velbekomme!
Opskrift til 2 personer
INGREDIENSER
3 koteletter
2 spsk tomatpure
2 spsk honning
½ dl soja
2 spsk eddike
2 fed hvidløg
1 tsk peber
2 tsk paprika
3 æg
1 broccoli
1 broccoli
1 håndfuld græskarkerner
salt og peber
OPSKRIFTEN
1) Rør
marinaden sammen af tomatpure, honning, soja, eddike, hakket hvidløg, peber og
paprika i en gryde.
2) Skær koteletterne i små tern og put dem
i marinaden i gryden.
3) Lad koteletterne simre i ca. 30 min.
Tilsæt evt. lidt vand, så det ikke brænder på.
4) Imens skæres broccoli i små buketter og
græskarkernerne steges på en tør pande til de er gyldenbrune.
5) Derefter piskes æggene sammen i en skål
med salt og peber.
6) Opvarm en pande med 1 spsk. olie til
middelhøj varme. Tilsæt herefter halvdelen af æggemassen og steg wrappen 3-4
minutter på den ene side, hvorefter den med forsigtig vendes og steges
yderligere et par minutter.
7) Æggewrappen
fyldes med broccoli, græskarkerner, svin og rulles sammen.
Opskriften er udviklet til Meny i Rønde.
0 kommentarer