Opskrift til 2 voksne
30 min.
INGREDIENSER
1 stor sød kartoffel
4 tortillaer
2 pk. seranoskinke
1 glas tomatsovs
1 løg
5-6 cherrytomater
2 håndfulde rucola
50 g parmesan
salt
olie
olie
OPSKRIFTEN
- Tænd ovnen på 200 grader, og skræl den søde kartoffel og skær den i stave. Læg stavene på et stykke bagepapir og vend dem med lidt olie og salt. Bag fritterne i 25-30 min. Imens tilberedes pizzaen. Pizzaen skal i ovnen de sidste 10 min.
- Placer tortillaerne på en bageplade med bagepapir og smør dem med tomatsovs.
- Skær løg i skiver og læg dem på bunden. Til sidst lægges skinken på bunden.
- Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 min.
- Skyl rucola, halver tomaterne og riv parmasaen.
- Top den bagte pizza med rucola, tomater og parmasan og server den med de varme fritter og evt. en aioli til.
Opskriften er udviklet til Meny i Rønde
0 kommentarer