I'm back, efter bloggen nu har ligget stille i alt for lang tid er jeg atter tilbage bag skærmen. Selvom jeg ikke har blogget betyder det bestemt ikke at jeg ikke har lavet mad - tværtimod - jeg har en masse opskrifter klar til bloggen, så jeg håber at I har lyst til at kigge med igen.
Ingredienser: 2 personer
tomatsovs:
2 pk. cherrytomater
2 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. spidskommen
1 tsk. chilipulver
salt og peber
olie
kødboller:
400 g oksekød
1-2 fed hvidløg
1 spsk. spidskommen
1 tsk. chilipulver
1 spsk. chilisovs
salt og peber
2 squash
parmasan
Start med at snitte løg og hvidløg fint. Herefter snittes tomaterne i tern. I en gryde varmes lidt olie op, hvori løg og hvidløg sauteres under omrøring. Når løgene er blanke tilsættes tomaterne, lidt vand samt spidskommen, salt og peber. Lad nu tomatsovsen simre under låg imens kødbollerne laves.
Oksekødet blandes med fintsnittet hvidløg, spidskommen, chilipulver, chilisovs, salt og peber, og formes til kødboller.
Kødbollerne steges i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte.
Imens kødbollerne steger køres squashene igennem en spiralizer. Squashgettien puttes i en skål og dækkes med kogende vand. Lad det trække i ca. 5 min., hvorefter vandet hældes fra.
Til sidst smages tomatsovsen til med salt, peber og chili og de færdigstegte kødboller tilsættes sovsen.
Anret squashgettien med tomatsovsen og top med friskrevet parmasan.
Velbekomme
0 kommentarer