Et rigtig godt alternativ til den traditionelle tærte, her i en low carb version med kødbund og grøntsagsfyld.
Ingredienser: tærteform 24 cm
Bund:
450 g hakket kylling
1 tsk salt
lidt revet muskat
Fyld:
1 porre
4-5 gulerødder
lidt frisk spinat
4 æg
salt og peber
revet ost, jeg brugte emmentaler
Ovnen tændes på 160 grader.
Det hakkede kød æltes sammen med salt og muskat. Herefter lægges det i det smurte tærtefad. Sørg for at få det godt op af kanterne, det giver plads til mere fyld.
Bunden forbages i ovnen i 20 min.
Imens klargøres fyldet, porren skæres i skiver og gulerødderne rives. Herefter vendes porre og spinat på panden og æggene piskes sammen med salt og peber.
Når tærten er forbagt hældes evt. overskydende væske fra og bunden fyldes med grøntsagerne, herefter ost og til slut hældes æggemassen over.
Bages i ovnen i cirka 45 min.
Jeg serverede en mango/avokadosalat til.
Ps. tærten er også rigtig god til frokost.
0 kommentarer