GRØD

februar 01, 2015 Print Friendly and PDF



Jeg havde helt glemt hvor lækker grød kan være! Herhjemme blev søndag morgen startet meget langsomt med denne lækre grød. 

Obs. Gryn og frø skal sættes i blød i en god times tid eller mere. Dette kan med fordel gøres aftenen inden grøden skal spises. 

Ingredienser: 2 personer 

1 dl havregryn 
1 dl chiafrø 
1/2 dl hørfrø
4 dl vand  
1/2 tsk salt
1 tsk sød/stevia 
2 æg 
skyr 
vaniliepulver 
kanel 
æble

Havregryn, chiafrø, hørfrø, salt og sød sættes i blød i vandet i en god times tid eller længere. 
Grøden varmes op i en gryde, hvor æggene tilsættes. Varm grøden godt igennem i 3-4 min. 
Serveres lun og toppes med skyr rørt med vaniliepulver, æbletern og kanel. 

Velbekomme! 







You Might Also Like

0 kommentarer