I aften er der blevet eksperimenteret med et lidt mere knasende alternativ af tortillapandekagen, nemlig en spidskålswrap.
Wrappen er fyldt med gulerødder, rød peber, æble, rødløg og tomater, samt sesammarineret laks og en skyr-dressing.
Sesammarineret laks:
laksefilet
olie
sesamfrø
salt og peber
Laksefileten smøres med lidt olie, krydres med salt og peber og toppes med sesamfrø.
Fileterne steges på panden i lidt olie (jeg brugte kokosolie) i små 10 min ved middelvarme.
Skyr-dresseing:
skyr
sød chilisovs
salt og peber
limesaft
hyldeblomsteddike (eller anden syre)
Skyren røres med de øvrige ingredienser
Spidskålen skylles og kogene varm hældes over dem for at de bliver nemmere at folde.
Herefter fyldes wrappene med dressing, laks og de hakkede grøntsager.
Velbekomme!
0 kommentarer