Skyder lige weekenden i gang med denne sundere udgave af den klassiske cookie-dough is! Isen er mega lækker og skal bestemt gentages mange gange i løbet af sommeren!
Ingredienser: 1 person (inspiration fra twin food)
- 1 banan
Dadelkugler: 25 stk.
60 g kokosmel
25 g havregryn75 g mandler
100 g dadler
1 stor banan
1 espresso
20 g kakao
1,5 tsk kanel
Kokos, havregryn og mandler males fint i en minihakker. "Melet" puttes i en skål og røres med kakao og kanel. Herefter køres dadler, banan og espresso sammen i minihakkeren.
De tørre og våde ingredienser blandes sammen, hvorefter de rulles til små kugler og trilles i kokos. Stilles på køl en times tid.
Bananen skæres i mindre stykker og fryses et par timer. Den frosne banan blendes med en stavblender.
Herefter tilsættes 3 dadelkugler skåret i mindre stykker.
God weekend.
0 kommentarer