HVIDVINSDAMPEDE MUSLINGER I TOMAT

marts 16, 2014 Print Friendly and PDF




I weekenden stod den på moules frites. Muslingerne blev tilberedt på følgende måde: 

Til 2 personer. 

1 kg. muslinger
1 løg
2 fed hvidløg 
250 g friske tomater
1,5 dl vand 
2 dl hvidvin 
olie
salt, peber og chili 
frisk persille 

De hakkede løg og hvidløg steges i en gryde i lidt olie uden at de tager farve. Herefter tilsættes de friske tomater (skrået i mindre stykker) og frisk persille samt vand. 
Lad blandingen småkoge i ca. 15 min. 
I mens kan muslingerne rengøres - se hvordan her 
Efter de 15 min tilsættes hvidvinen og muslingerne. Muslingerne koges på fuld skrald i 3-4 min. 

Muslingerne serveres i en skål eller dyb tallerken og pyntes med lidt frisk persille. Hertil kan serveres enten frites eller brød til. 

Velbekomme! 




You Might Also Like

0 kommentarer