CALZONE PIZZA M. SPAGHETTI BOLOGNESE

marts 16, 2014 Print Friendly and PDF


Fredag aften blev der lavet disse lækre og sprøde calzone pizzaer med spaghetti bolognese. Pizzaerne blev et hit og de skal helt sikkert også afprøves med andre former for fyld! 



Pizzabundene blev lavet efter denne opskrift, dog med et par justeringer. Her er den justeret opskrift: 

Pizzadej: til 2 calzone pizzaer

2,5 dl vand 
25 g gær
2 tsk salt 
1 spsk olie
200 g fuldkornsdurummel 
150 g hvedemel 

Fyld: 
en potion spaghetti 
en potion bolognese 


Gæren opløses i vandet og herefter tilsættes salt, olie og durummel. Tilsæt hvedemelet og dejen æltes godt sammen. Lad dejen hæve i 20-30 min.
OBS. Når dejen sættes til hævning tændes ovnen på 250 grader med pizzastenen i ovnen. 

Efter hævningen deles dejen i 2 og rulles ud, hvorefter fyldet kommes på spaghetti bolognesen på halvdelen af bunden og den anden halvdel lægges over og kanten snoes. 

Calzonerne bages 10-12 min i ovnen til de er sprøde. 


Velbekomme og god søndag! 



You Might Also Like

0 kommentarer