Pizzabundene blev lavet efter denne opskrift, dog med et par justeringer. Her er den justeret opskrift:
Pizzadej: til 2 calzone pizzaer
2,5 dl vand
25 g gær
2 tsk salt
1 spsk olie
200 g fuldkornsdurummel
150 g hvedemel
Fyld:
en potion spaghetti
en potion bolognese
Gæren opløses i vandet og herefter tilsættes salt, olie og durummel. Tilsæt hvedemelet og dejen æltes godt sammen. Lad dejen hæve i 20-30 min.
OBS. Når dejen sættes til hævning tændes ovnen på 250 grader med pizzastenen i ovnen.
Efter hævningen deles dejen i 2 og rulles ud, hvorefter fyldet kommes på spaghetti bolognesen på halvdelen af bunden og den anden halvdel lægges over og kanten snoes.
Calzonerne bages 10-12 min i ovnen til de er sprøde.
Velbekomme og god søndag!
0 kommentarer