I går aftes blev det til endnu en gang quesadilles - men nu med røget laks og spinat! Og hold op hvor var det en lækker kombination, det er vidst gået hen og blevet en favorit, som jeg kommer til at servere igen og igen hele sommeren :)
lakse/spinat quesadillas:
fulskornstortilla
røget laks
frisk spinat
champignon
forårsløg
revet ost her fra levevis
Snit forårsløg og champignon og steg dem på en pande sammen med den friske spinat, til væsken var grønsagerne er fordampet.
pandekagen fyldes med den revne ost, røget laks og grønsagerne - krydres med salt, peber og chili og steges på en varm pande til osten er smeltet.
Jeg serverede de trekantede hapsere sammen med lidt skyr rørt med chili og en sprød sommerspinatsalat bestående af friske spinatblade, blåbær og kvarte cherrrytomater (bagt ved 180 grader i ca.20 min).
Uhmm.. det er så nemt og virkelig lækkert!
0 kommentarer