I weekenden har jeg været hjemme hos mine forældre og min Mor havde lavet den skøneste fiskelasagne som jeg lige vil dele med jer!
Ingredienser:
Til 6 pers.
900 g mørksejfilet/laksefilet uden skind - min Mor havde tilføjet lidt rejer
2 små løg
3 fed hvidløg
6 dl vand
600 gram helbladet spinat
225 g revet mozzarella
1 pk friske lasagneplader
2 pk morney sauce (1 liter)
De hakkede løg og hvidløg svitses i lidt olie og spinaten tilsættes samt lidt salt og peber. Vandet kommes i og spinatblandingen skal have ca. 5 min ved svag varme. Til sidst hældes det overskydende væde fra.
Fileterne skæres i tynde strimler.
Smør et ildfast fad med smør og læg lagvis fileterne, spinatblandingen, lasagneplader, morney sauce - dette gentages og der toppes med lidt revet ost.
Lasagnen skal bages i ca.30-40 min ved 200 grader og serveres evt. med en grøn salat og brød til, som min Mor gjorde.
Velbekomme!
0 kommentarer